Mooie tuinschermen bestel je bij Hillhout!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een flinke coniferenhaag rond je tuin te plaatsen. Maar de ellende is vaak dat er één conifeer bruin wordt en dus je hele haag, als deze ein-de-lijk op een beetje een knappe hoogte is, er niet meer uit ziet. Daarbij neemt zo'n haag ook flink wat ruimte in. Een betere oplossing is dan het plaatsen van tuinschermen. Deze schermen zijn er in alle soorten en maten. Gemaakt van allerlei verschillende materialen. Je kunt kiezen uit tuinschermen van hout, van aluminium, van kunststof en zelfs samengestelde tuinschermen van diverse materialen. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Tuinschermen geven je privacy in je tuin

Zeker wanneer je een een nieuwbouwwijk woont, is privacy ver te zoeken. Je kijkt zo bij elkaar de tuin in en je weet continu precies wat je buren aan het doen zijn. Nu is dat misschien voor even leuk, maar privacy is ook gewoon belangrijk. Je tuin is het verlengstuk van je huis en je wilt ook niet zomaar iedereen in je huis hebben, of wel? Je kunt tuinschermen redelijk gemakkelijk zelf plaatsen. Natuurlijk heb je hier wat gereedschap voor nodig en andere materialen, maar samen met een paar handige vrienden kun je je tuin al in een dag volledig afsluiten van je buren.

Wat heb je nodig voor het plaatsen van een tuinscherm?

Voor het plaatsen van tuinschermen heb je, allereerst, mooie tuinschermen nodig. Deze vind je op de site van Hillhout. Als je dan toch op de site bent, bestel er dan direct (beton) palen bij en bevestigingsmateriaal. Ook een tuindeur en alle toebehoren bestel je gewoon op deze site. Verder heb je, natuurlijk, nog wat gereedschap nodig. Denk dan aan een grondboor voor het plaatsen van de palen, een schroef/boormachine op accu en een waterpas. Meten is weten, dus ook een meetlint mag niet ontbreken.

Maak je tuin naar jouw zin

Wil je een strakke tuin met een dito schutting, dan kan dat. Je bestelt deze schuttingdelen dus gewoon online. Je hoeft de meeste schuttingen en schermen niet eens te behandelen. Dit is al gebeurd in de fabriek. Wil je een wat meer uitbundige tuin met veel bloemen en kleur? Plaats dan eens een trellis tussen twee schuttingdelen. Deze trellis kun je prachtig laten begroeien met clematis of kamperfoelie. Natuurlijk doe je dit in overleg met de buren waaraan de tuin grenst. Wil je de schutting alsnog schilderen? Dan kun je dat, natuurlijk, doen!

Laat een reactie achter