Lekker warme pantoffels schaf je nu alvast aan

Het is nog geen herfst, maar soms lijkt het er al wel op. De kans is dus groot dat je af en toe met je schoenen aan in huis blijft lopen omdat je anders koude voeten krijgt. Niet alleen is dat niet heel hygiënisch, het is ook nog eens niet zo heel goed voor je voeten én voor je schoenen. Het is dus beter om een goed paar pantoffels aan te schaffen. Lekker warme binnenschoenen die je niet mee naar buiten neemt. In pantoffels blijven je voeten lekker warm en je sokken blijven heel. Kies een paar pantoffels dat goed bij je past. Er zijn verschillende soorten te koop.

Pantoffels zijn er in veel varianten

Zo kun je gaan voor de alom bekende instappers. Deze pantoffels hebben een harde zool en zijn, over het algemeen, lekker gevoerd met een bontje. Deze pantoffels zijn gemaakt van leer, dit voorkomt dat je voeten gaan stinken. Wil je pantoffels die je gewoon eens in de zoveel tijd in de wasmachine kunt wassen? Dan is het een aanrader om een soort extra luxe sokken te kopen. Deze sokpantoffels hebben een antislip-zool maar voelen net aan als sokken. Je kunt deze dragen zonder je gewone sokken, maar je kunt je gewone sokken ook aanhouden. Het is maar net wat jij fijner vindt.

Waarom niet gewoon op je sokken in huis lopen?

Je sokken hebben heel wat te verduren. Ze zitten om je, warme, voeten en in je schoenen. Ze slijten dus van twee kanten. Daarbij zijn sokken glad aan de onderkant en zeker op een gladde vloer kan dat voor ongelukken zorgen. Sokken zijn ervoor gemaakt om in schoenen of pantoffels te worden gedragen. Loop je dagelijks op je sokken? Dan zul je er in een mum van tijd doorheen slijten. Je kunt dan beter een fijn paar instappers of sokpantoffels aanschaffen. Dan blijven je voeten ook nog eens lekkerder warm.

Maar die dingen zijn toch voor oude mannen?

Je hoeft écht geen oude man te zijn om een comfortabel paar instappers of sokpantoffels aan te schaffen. Oké, het vooroordeel is er nog steeds, maar dat maakt toch in je eigen huis helemaal niets uit? Als jij maar warme voeten hebt! Je kunt er ook voor kiezen om de verwarming een graadje hoger te zetten, maar het is goedkoper én beter voor het milieu om gewoon een lekkere warme trui en pantoffels aan te trekken. Ga je de deur uit? Dan stap je snel weer in je sneakers!

Laat een reactie achter