Luxemburg Duitsland 2017

Luxemburg Duitsland 2017

Eind dit jaar nog een grote en lange rit gemaakt, een lang weekend richting Luxemburg en Duitsland. Vrijdags verzamelen in Landgraaf en dan binnendoor via de Ardennen naar Luxemburg om tussen Luxemburg en Duitsland een overnachting te hebben. Van daaruit richting Duitsland via Gerolstein om zo weer richting de Eifel naar huis te gaan. Dat weekend smaakte naar meer!

De eerste dag was helaas heel erg nat, niet anders dan regen. Wat was ik blij met de Bridgestone T30 Evo banden onder een supersport… De Difi Aerotex (Goretex afgeleide) kleding hebben zijn eigen ook super gehouden, samen met de Alpinestars laarzen en handschoenen, maar na verloop van tijd regent alles door.

Vanaf ons vertrek in Limburg behoorlijk kilometers gereden, even een korte stop in de Ardennen en weer door. Later in de middag toen we in Luxemburg getankt hadden over de grens in Duitsland gestopt, daar lekker gegeten en even opgewarmt:

En van daaruit door naar het huisje.Helemaal verzopen van de regen:


In het huisje was het goed vertoeven:


De tweede dag was compleet tegenovergesteld, het leek wel een zomerdag!En natuurlijk hoort goed eten er ook bij!


En in de Eifel komt af en toe heel leuk spul voorbij:

Weer wat verder op de route:


En hierna hebben wij afscheid van elkaar genomen, ik ben samen met een kameraad met de zwarte Gixxer nog even lekker door het dal wezen rijden richting de snelweg om lekker meters te maken huiswaarts.