Help ik heb nieuwe schoenen nodig!

Eens in de twee á drie maanden worden het weer eens tijd voor nieuwe schoenen. Voor sommigen is dit een makkelijke keuze. Als je al bijna je hele leven op Nike Airmax loopt koop je ook nu weer Nike Airmax. Sommigen mensen kopen alleen dikke stevige wandelschoenen. Vaak kunnen ze dan hun nieuw paar schoenen online bestellen omdat het letterlijk dezelfde schoenen zijn als die ze nu dragen. Ik val, net zoals veel andere, tussen deze twee groep mensen in. Want ik weet nooit wat voor schoenen ik moet kopen. Ik wil altijd wat nieuws, het liefst van een merk dat nog niet veel mensen kennen. Ik heb veel eisen. De schoen moet ecologisch worden gemaakt, duurzaam zijn, van een hoge kwaliteit, en redelijk onbekend. Als ik een maand heb gezocht naar het perfecte nieuwe paar schoenen wil ik ze niet de volgende dag in de Albert Heijn tegen komen. Mason Garments is een merk dat ik steeds meer koop en vandaag vertel ik wat ik zo fijn vind aan deze schoenen.

 

De Mason Garments heren collectie.

De schoenen van Nike lijken allemaal op elkaar. Net zoals dat elke BWM op elkaar lijkt. De vorm en de kleur is misschien soms anders, maar je kunt altijd heel snel zien dat het een BWM is. De Mason Garments heren collectie heeft dit niet. Want in de Mason Garments heren collectie vind je ontzettend veel verschillende soorten schoenen. Zo vind je nette, zakelijke schoenen, maar ook hele trendy sneakers. Dat maakt mijn zoektocht al een stuk makkelijker. Want de kwaliteit van Mason Garments is ontzettend goed. Daarnaast worden de schoenen duurzaam gemaakt en hebben ze een mooi en onbekend design. In de Mason Garments heren collectie vind ik altijd iets nieuws en weet ik zeker dat de schoenen van een hoge kwaliteit zijn. Dat scheelt mij weer een hele lange zoektocht naar unieke schoenen.

 

Ook de dames collectie kan ik goed gebruiken. 

Heel soms kijk ik even naar de Mason Garments dames collectie. Want veel van de schoenen kun je zien als uniseks. In de Mason Garments dames collectie zijn veel schoenen die je als man ook kunt dragen. Omdat ik smalle voeten heb kan de Mason Garments dames collectie soms erg handig zijn. Natuurlijk zijn er ook nog andere merken waar je schoenen van kunt kopen. Maar ik heb eindelijk een merk gevonden dat uniek is en van een hoge kwaliteit. Dat betekent dat ik nooit meer lang hoef te zoeken naar nieuwe schoenen. Ik weet precies waar ik ze moet halen.

Laat een reactie achter