Een pakket verzenden naar Belgie

Wil jij een pakket verzenden naar Belgie maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Kijk bijvoorbeeld bij Boekuwzending.com. Zij bieden de service aan om een pakket op te sturen naar onder andere België. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om een groot pakket of een klein pakket, elk pakket kan worden verzonden. Er zitten wel kosten aan natuurlijk. Bij het eerder genoemde voorbeeld, Boekuwzending, kost een pakket minimaal 6.50 euro. Als je precies wilt weten wat het kost om een pakket te verzend kun je op hun website gebruik maken van een handige verzend tool om te berekenen wat het precies gaat kosten. Je kunt er wel vanuit gaan dat een klein pakket bijvoorbeeld goedkoper zal zijn dan een groot pakket. 

Wat heeft invloed op de koste?

De verzendkosten worden bepaald door bepaalde factoren. Een van de factoren is zojuist al genoemd namelijk de grootte van het pakket. Hoe groter het pakket is hoe groter het prijskaartje zal zijn. Een andere factor heeft ook te maken met de grote van de doos. Zo kan het ook extra kosten als het pakket lang is. Heeft het pakket een zijde die langer is dan twee meter bijvoorbeeld dan is daar een speciale bus of plaats in de bus voor nodig. Daar kunnen ook extra kosten voor worden gerekend. Verder heeft het gewicht ook invloed op de kosten van het verzenden. Een pakket valt onder een zwaar pakket als deze zwaarder is dan 30 kilogram. Alles hieronder valt niet in de categorie zwaar. Er zit echter wel een maximum gewicht aan namelijk 70 kilogram. Pakket die zwaarder zijn dan dit moeten verplicht op een pallet worden verzonden. Dan kost het natuurlijk ook weer extra, maar het is niet onmogelijk. Als laatste heeft de bestemming een grote rol in het bepalen van de verzendkosten. Hoe verder het pakket moet gaan hoe meer dit zal kosten. Zo kun je wel bedenken dat een klein pakket verzenden naar Belgie een stuk goedkoper zal zijn dan een groot pakket verzenden naar bijvoorbeeld Spanje. Je kunt er bijvoorbeeld ook nog voor kiezen om het pakket extra snel te laten bezorgen. Dit is een extra service dus ook extra kosten. Je kunt er echter zelf voor kiezen of je hier gebruikt van wilt maken of niet.

Verzenden buiten de EU

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een pakket wilt versturen naar een land buiten de Europese Unie. Dit is echter ook geen probleem voor Boekuwzending. Je kunt hier zowel een pakket verzenden naar Belgie als naar bijvoorbeeld een land zoals Amerika.

Laat een reactie achter