De lekkerste kaas bestellen in alle soorten en maten

Wij Nederlanders zijn dol op kaas. Je vindt bij de kaasspecialist en online een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende soorten kaas van topkwaliteit. Lees hier waarom je het beste kunt kiezen voor online bestellen, welke soorten verkrijgbaar zijn en wat het kopen van een hele kaas zo voordelig maakt. 

Het gemak van online kaas kopen  

Wanneer je op zoek bent naar de beste kwaliteit, kun je natuurlijk naar de markt of naar een goede kaaszaak in de buurt gaan, maar je kunt het allerbeste online je kaas bestellen. Op internet vind je namelijk het grootste assortiment aan allerlei soorten en maten, er zijn wel meer dan 300 soorten verkrijgbaar! Je vindt online allerlei webshops die opgezet zijn door echte specialistische kaaskenners die deze met liefde produceren. En dat proef je! Wanneer je kiest voor online bestellen vind je de beste prijs en krijg je altijd waar voor je geld.

De verschillende soorten kaas 

Er is dus online een enorm aanbod verkrijgbaar en voor elk wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle buitenlandse kaas afkomstig uit landen over heel Europa zoals Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en Engeland. Of ga voor de heerlijkste kaas uit Nederland. Ons land is immers één van de grootste kaasproducenten van Europa. Typische Nederlandse soorten zijn bijvoorbeeld de Goudse, Beemster, Zaandammer- of Leerdammerkaas. Zin om iets nieuws te proberen? Maak eens een overheerlijke fondue met een mix van Zwitserse en Franse kaassoorten. Of probeer één van de speciale kazen met bijzondere toevoegingen en smaaksensaties, zoals bijvoorbeeld kaas met truffel, kruiden, mosterd of sambal. Dit zijn ware delicatessen die heerlijk zijn voor bij de borrel, tussendoor, of zoals de Fransen doen, op een plankje na het diner. Welke soort is jouw favoriet?  

De voordelen van een hele kaas kopen 

Een hele kaas kopen is zeer voordelig wanneer je een echte liefhebber bent. Handig als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt voor dagelijks gebruik, inkoopt voor de horeca, of als je iemand spontaan wil verrassen met een origineel cadeau. Een hele kaas, ook wel een kaaswiel genoemd, is ongeveer 12 kilo, en is per definitie goedkoper dan het steeds kopen van losse porties. Daarbij blijft het ook nog langer houdbaar dan wanneer je een los stuk koopt. Je kunt hem gemakkelijk (ongeopend) drie maanden bewaren. Eenmaal geopend blijft het 2 à 3 weken houdbaar. De hele kazen zijn bovendien altijd voorzien van een speciale coating waardoor je ze langer kunt bewaren in de koelkast. 

Laat een reactie achter