Motorweekend

Motorweekend

Het weer was er prachtig voor, hoge temperaturen voor de tijd van het jaar, een stralend zonnetje, dus hier mooi gebruik van gemaakt en een weekend lekker gereden met de motor. Weer genoeg vitamine M opgedaan!


Zaterdag begonnen via Nijmegen naar Elst om zo langs Ede/Wageningen naar Barneveld te rijden. In Zeewolde even wat wezen ophalen bij een motorvriend en toen terug langs de andere kant van Barneveld richting Tiel:Zondag nog even dunnetjes overgedaan met een soort van kastelroute. Begonnen bij Bilderberg Kasteel Doorwerth:Onder langs Ede richting Wijk bij Duurstede.

Naar Sandenburg en zo langs de verschillende kleine kasteeltjes richting slot Zeist.


Van daaruit even bovenlangs Utrecht zo richting Harmelen en kasteel de Haar. Die laatste hebben wij overgeslagen gezien de drukte, wij zijn eigenlijk direct naar Breukelen gereden om daar langs de Vecht, langs Nijenrode, richting Abcoude te rijden.

Van daaruit richting Weesp langs de Gein, even tanken met zijn allen:En dan boven Amersfoort langs richting Ede over de doorgaande wegen. Het was weer een prachtig weekend!

Reageren is niet mogelijk.