Comfort module Golf

Comfort module Golf

Een welbekende en voor mij een must have optie voor de Golf is wederom een Passat optie, een comfort knipperlicht. Hier is een retrofitkit voor die het leven een stuk makkelijker maakt (onderdeelnummer 000998229A / 000-998-229-A):


Daarnaast had ik bij de dealer een nieuw expansievaatje gehaald:

Die van mij kon echt niet meer:

En daar had ik dus ook dit voor gehaald:

Vanavond even tijd gemaakt om het rooster in het midden te vernieuwen samen met een nieuwe alarmlichtschakelaar om dan tegelijkertijd de module in te bouwen. Mijn rooster was al beschadigd en het linker rooster was lam:

Kabeltjes!

Mijn tooltje om de pinnen los te halen was net te smal, zodoende een pincet smaller gevijld om de pinnen los te krijgen, oversteken en aansluiten op de kabelboom van de kit:Wegwerken van het relais richting het stuur, hiervoor moest wel weer het dashboard open:

Maar goed, daar hebben we inmiddels ervaring mee!

Het relais netjes weggewerkt zodat die ook niet rammelt:

En ziezo:

Reageren is niet mogelijk.