Weekend Vulkaan Eifel

Weekend Vulkaan Eifel

Normaal gesproken zou ik met de motor gaan, dit keer maar eens ervoor gekozen om met de auto te gaan. We zijn naar een appartement gegaan waar ik vaker ben geweest in de Vulkaan Eifel (Rijnland). De Golf heeft zijn eigen prima gehouden, tuning is top, nieuwe aandrijfassen waren een genot. Wel zijn de motorsteunen nu echt aan hun eind en zouden een set nieuwe remmen wel erg fijn zijn, evenals een wat strakker sturend onderstel. Maar goed, dat zijn wensen die wel komen tzt, eerst APK binnenkort.

De eerste dag gelijk goed begonnen, eerst naar Bad M√ľnstereifel en ’s middags onderweg naar het appartement ineens een hoop getril en gebonk en na een tik was de band direct leeg:

Niet heel gek als je het gat zag:

Wat het was geen idee, maar het is lomp gegaan:

Reservewiel gelukkig opgepompt een tijd terug, nadeel is wel dat alles eruit mag. :+ En ik had voor het eerst mijn Aldi momentsleutel met doppen niet bij, dus flink lopen vloeken…

Maar goed, wat bedrijven in de buurt gebeld, vrij snel ergens een nieuwe Michelin band kunnen scoren en erop laten leggen. Helaas wel een Energysaver + maar goed, beter dan een ander merk. En deze kan volgend jaar op het reserviewiel gelegd worden. Is die ook weer eens vernieuwd.

Gelukkig daarna zonder problemen aangekomen bij ons appartement die we gehuurd hadden:


De vriendin snapt nu ook waarom ik zoveel tijd, moeite en geld in die verlichting heb gestoken. Veel voordeel van gehad.

Zaterdag flink nat weer maar niet minder genoten, en dan met name hierom:

(Klik voor groot)

En zat plekken gezien en op zat plekken geweest, leuke dingen zoals:

“Das wild liebt ruhe”Goed gegeten, veel gewandeld, goed vermaakt en met een best aardig verbruik van 1 op 8 door de heuvels hebben wij ons prima vermaakt.

Reageren is niet mogelijk.