Audi TT onderdelen

Audi TT onderdelen

Vandaag bij Audiparts in Veghel een hele mooi upgrade wezen halen:


Mijn remmen zijn sowieso niet de beste meer en 288mm vond ik wat onderbemeten, zeker omdat ik naar 160pk ga. De TT fusees, spindels, draagarmen en toebehoren gaan met nieuwe lagers en bussen onder die van mijn kameraad. De GTI fusees die weer van die van hem afkomen, komen dan met nieuwe lagers en deze remmen onder die van mij. Die zijn voor mij nml voldoende voor 35mm verlaging. Dus vandaar dat ik deze complete set heb gekocht.

Zijn Koni Sport schokbrekers met Eibach veren zijn toch slechter dan we dachten, en vanwege comfort ga ik waarschijnlijk toch een setje Koni Street kopen binnenkort. En eigenlijk wil ik de Golf graag rijdend hebben en er van gaan genieten binnen niet al te lange termijn. Dus eerst even wat dingen afmaken en daarna wat werk in de Golf van mijn kameraad steken. Dan kunnen we daarna de remmen en het onderstel van die van mij aanpakken.

Reageren is niet mogelijk.