Koude klauwen rit, Achterhoek

Koude klauwen rit, Achterhoek

Vandaag stond een mooie rit voor de boeg, ik ben voor April een rit aan het voorbereiden door de Achterhoek heen, dus vandaag had ik samen met een motorvriend gepland staan om de rit te gaan rijden. Helaas werden de weervoorspellingen steeds slechter naar mate de week vorderde, maar wij zijn toch gegaan, met een hoop plas en koffie pauzes.

Flinke ronde gehad vandaag, goeie 350km:

Begonnen om half 9 vanochtend, binnendoor richting Kleef met een stukje snelweg vanaf Haps, even schoonblazen en door naar het startpunt in Ulft:Vanaf Ulft binnendoor richting Winterswijk, daar bij de Mac een bakkie koffie gedaan en weer een plaspauze:Daarna door richting Lochem:

Daar de Lunch en weer een plaspauze gehad:Dit was ook gelijk de laatste foto van de Nokia, die besloten heeft niet meer scherp te stellen…

Toen zigzaggend Via Vorden naar Hengelo om van daaruit mooi binnendoor via Toldijk, Ellecom binnendoor richting Arnhem te rijden, zo langs Arnhem naar boven naar Het Hazeleger. Daar afscheid genomen en de weg vervolgt richting huis. Het was koud, we hadden al een bui gehad en het zag er niet echt heel best uit, dus maar even via de snelweg richting het startpunt gegaan. Mooi dagje zo!

Reageren is niet mogelijk.