Origineel achterlicht

Origineel achterlicht

Vanwege de vele ritten Duitsland/Luxemburg en de verscherpte controles daar de laatste tijd, de keuze gemaakt om achter weer knipperlichten te plaatsen en wat meer ‘origineel’. Eigenlijk een combinatie van meerdere factoren, knipperlichten in het achterlicht zijn mooi en ziet er strak uit, maar slecht zichtbaar, wit achterlicht gaat nog maar rood is netter vind ik en origineel is toch al led en ik had geen kentekenverlichting. Vandaar een R&G houder besteld samen met de onlangs geposte knipperlichten en adapterkabels en adapterplaatjes.

Origineel, best netjes nog, maar niet helemaal naar mijn zin, dus vandaar:

En dan vallen de battle scars best wel op, stukken heet rubber en andere rotzooi laten toch wel de sporen na zo zonder spatbord:

Maar goed, het uiteindelijke resultaat is er wel naar!

Hopen dat de houder snel binnenkomt, dan kunnen we de spullen monteren. :)

Reageren is niet mogelijk.