Zadeltas

Zadeltas

Aangezien het toch niet fijn is om met langere motorreizen veel gewicht op je rug mee te dragen, ben ik gaan kijken voor een zadeltas voor een duo seat. Dit omdat bagage mogelijkheden op en supersport wat beperkt zijn, en om nu iedere keer een grote rollbag achterop te binden is ook weer zoiets.

Van de merken waar ik onder andere een rugtas van heb is een zadeltas al snel 100+ euro, voor de gein en om eens te proberen voor 3 tientjes een zadeltas van AliExpress besteld:


En om heel eerlijk te zijn ben ik behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit.


Mocht het na een jaar alsnog niks zijn kan ik altijd nog voor de dure optie kiezen, maar voor nu is dit prima. Zit een hoes bij voor de regen, past goed achterop en blijft netjes zitten. Schoenen in maat 46 passen ook met een toilettas e spijkerbroek. Zeg maar net voldoende voor een overnachting. Ideaal!

Reageren is niet mogelijk.