Nieuwe LP en motor gear

Nieuwe LP en motor gear

Een LP die ik al langer wilde hebben, en nu toch eindelijk maar eens gekocht heb:

En weer wat motor gear gekocht.

Mijn huidige Alpinestars Web Goretex laarzen zijn helemaal op. Ze waren tijdens de laatste rit eind vorig jaar naar Luxemburg niet helemaal meer waterdicht, volledig uitgelopen en helemaal slap rond de enkel inmiddels en er zit amper meer een zool onder:


Die hadden hun geld na 8 jaar en 2 schuivers plus een aantal jaar woon-werkverkeer wel opgebracht. Tijd voor wat nieuws dus!

Al eerder wezen kijken en moeilijk kunnen slagen vanwege de smalle enkels en hiel en voorin toch wat breder. Een eis was een enkelbrace en liefst een wat sportiever model maar toch comfortabel. Nu bij Termaat weer een set van Sidi geprobeerd die gewoon net te smal was en rond de enkel te ruim zat, maar uiteindelijk weer bij ALpinestars uitgekomen. Ditmaal een set S-MX 6:

Verder waren mijn handschoenen ook wel aardig op na 1,5 jaar en 30dkm, prima voor reserve maar niet meer voor netjes. Hiervoor waren de eisen iets makkelijker gelukkig, ik moet een pinkbrug hebben vanwege mijn pink en ik wilde een iets langere manchet. De Alpinestars SP8 die ik nu heb is niet lang geleden vervangen voor de SP8 V2 en op meerdere punten aangepast waardoor ze voor mij weer een ideale optie zijn:

Van deze rit heb ik weer wat foto’s toegevoegd op mijn pagina motortripjes.

Reageren is niet mogelijk.