Motorola Z Play

Motorola Z Play

Het was tijd voor een andere telefoon, ditmaal privé. Al jaren gebruik ik Windows toestellen met Dual Sim voor werk en privé. Maar aangezien de ondersteuning aardig terugloopt en zeker met de update van vorige week dat het toestel niet meer lekker ‘snel’ te gebruiken is, en veel functies niet meer goed werken, heb ik besloten om wat anders te halen. Accuduur, goeie camera, liefst een stock Android rom, etc.

Daarbij dus op de Moto Z Play uitgekomen in het zwart en met 32Gb intern geheugen.


Gelijk het opslaggeheugen verdubbeld naar 64GB:

Natuurlijk een Nillkin case om de boel proberen heel te houden en om wat meer grip te hebben:

Om er dan achter te komen dat het tegenwoordig allemaal USB C is, dus weer nieuwe kabeltjes besteld…

Eerste indruk van het toestel is zeer positief iig, zo fijn als hij doet wat hij moet doen, snel reageert, niet vast hangt, geen gekke bugs heeft, apps niet ineens afsluit, apps die het na een update niet meer doen, WA die regelmatig over de zeik gaat, en een telefoon die zonder te gebruiken na een 1,5 dag gewoon leeg is.

Best wel wennen, maar bevalt goed! Enige nadeel is dat 5,5″ echt wel groot is, misschien net iets te groot.

Reageren is niet mogelijk.