BLF A6 XPL zaklamp

BLF A6 XPL zaklamp

Na de Convoy S3 had ik de smaak te pakken en heb ik toch besloten om eens voor een hele goeie zaklamp te gaan. Nu is met de Convoy niks mis voor gewoon standaard werk, maar deze BLF heeft o.a. een moonlight modus wat toch wel erg fijn is met wandelen. Verder heeft deze in turbo modus een output van 1600lumen door een XP-L Cree led. Nu heb ik in dit geval gekozen voor iets meer output dus een iets witter licht, 3D Neutral White (5000k), in tegenstelling tot de Convoy S3. Bij die zit buiten de iets zwakkere XP-L2 Cree led ook een in met een wat warmere kleurtemperatuur, T6 4C Warm White (4300 – 4500K), wat soms wel prettig is. Beide schijnen overigens een meter waterdicht te zijn voor een uur.

Grootste verschil merk je toch wel met de driver en volle belasting. De BLF met een eigen driver (A17DD-L FET+1) is veel stabieler en blijft langer zijn volle sterkte behouden voordat hij terugschakelt. Beiden zijn wel heel goed met koude accu’s of accu’s die bijna leeg zijn, dat verschil merk je enorm met de net wat goedkopere lampjes.


Weer erg blij mee!

Reageren is niet mogelijk.