Nieuwe foto’s Ignis en GSX, uitlaatfilmpje GSX

Nieuwe foto’s Ignis en GSX, uitlaatfilmpje GSX

Maar eens wat nieuwe foto’s posten van mijn Ignis en mijn GSX.
suzuki ignis sport
suzuki ignis sport
suzuki gsx 650 f
Met de GSX alweer een 1600km+ gemaakt in de afgelopen weken, ook een hoop woon/werk kilometers, en dat bevalt echt prima. Alleen loop ik steeds meer tegen de standaard vering aan. Achter te stug, voor te zacht, soms wat hobbelig, soms wat onrustig in de bochten. Plus daarbij, mijn anderhalf jaar oude achterband begint ligt te cuppen. Zijn Bridgestone BT-023’s die daar kennelijk snel last van hebben, maar het ligt ook aan de vering als ik het zo merk. Maar eens kijken wat we daarmee doen.

Uitlaat klinkt heerlijk, lekkere roffel en diepe brom, en roffelt en pof heerlijk bij gas dicht. Alleen de microfoon van de telefoon laat het wat afweten…

Reageren is niet mogelijk.