Difi Motorpak en Mivv uitlaat

Difi Motorpak en Mivv uitlaat

Afgelopen weekend een nieuwe outfit gehaald voor het aankomende siezoen. Ik had alleen een leren pak en dat is en niet altijd even handig en af en toe behoorlijk koud. Vandaar dat ik een weer en wind bestendig pak heb gekocht, met thermovoering, van Difi. Daarbij nog een winddichte motorkol gekocht om de nek warm te houden. Nog een leuke korting ook gekregen van mijn dealer, Motorport Echt. Een dikke prima dus en ik kan er weer even tegenaan!

difi misano
difi titan

Dan gaat hij komend weekend weg voor de grote beurt, bijna 18dkm inmiddels dus dat mag ook wel weer. En na de beurt komt er een nieuwe uitlaat uitlaat. De standaard demper stoorde mij al een hele tijd:
suzuki gsx 650 f
Daar komt nu deze Mivv Oval Inox voor:
mivv S.030.LX2

Reageren is niet mogelijk.