EBC Ultimax gemonteerd

EBC Ultimax gemonteerd

Vandaag eens de tijd genomen om de nieuwe remblokken te monteren onder de Ignis. Standaard remblokken hebben het niet zo lang volgehouden en waren rondom verglaasd bleek vandaag. Dus dat verklaard het verminderde remvermogen en mindere remgevoel. Vandaar dus deze EBC Ultimax 2 remblokken.

ebc ultimax
ebc ultimax
Auto op de krik, begonnen met de lastigste klauwen, achter.

Boel eraf:
ebc ultimax
ebc ultimax
ebc ultimax
Uhm, oeps… Verglaasd en aardig dun. Voor was zelfs aardig gecrackt:
ebc ultimax

Boel schoongemaakt voor:
ebc ultimax
ebc ultimax
En gemonteerd:
ebc ultimax
Inmiddels stevig ingeremd, en eerste indruk is goed. Happen erg goed en beduidend meer remkracht als origineel, zeker omdat ze behoorlijk verglaasd waren. Stuiven edg heb ik niet kunnen zien ook mede omdat de velgen echt gebaggerd zijn (net zoals heel de auto), maar eerste is positief.

En maar eens een opname gemaakt van de nieuwe uitlaat die inmiddels aardig ingebrand is, geeft een redelijke indruk.

Reageren is niet mogelijk.