28-06-2014 Onderhoud Ignis en xenon GSX-F

28-06-2014 Onderhoud Ignis en xenon GSX-F

Na het spuiten van de auto de binnenkant maar eens gereinigd en een sticker die mij irriteerde verwijderd van het dashboard:
suzuki ignis sport interieur
suzuki ignis sport airbag sticker
Gereinigd met een verdunde allesreiniger op citroen basis en daarna al het plastic behandeld met AutoGlym Vinyl en Rubber care, ruikt weer heerlijk fris nu!

Paar weken terug begon de uitlaat steeds meer herrie te maken, dat bleek ook niet zo onlogisch te zijn gezien dat ie open gescheurd was:
suzuki ignis sport rotte uitlaat
Met dank aan de dealer in Nijmegen, Hensgens, een nieuwe Suzuki Sport einddemper kunnen krijgen. En samen met een medewerker daar de pot eronder gehangen:
suzuki ignis sport brug
suzuki ignis sport exhaust

En de laatste update met de Ignis, een set originele bougies gekocht omdat hij niet goed liep op de huidige bougies. Magnecore bougiekabels staan nog in bestelling.
ngk laser iridium 7658 suzuki ignis sport

En als laatste had ik al een tijdje een xenon set klaarliggen voor de motor, dit omdat ik het fijn vind om te zien maar vooral om gezien te worden. Dus gisteren na het werk even tijd gemaakt om het in te bouwen.

Ik had van een andere Suzuki motor een kapje kunnen krijgen met een soortgelijke stekker:
suzuki gsx-f koplampkap stekker
Eerst netjes de complete stekker eraf gehaald:
suzuki gsx-f koplampstekker
Toen bleek uiteindelijk dat ik een nokje moest wegsnijden van de stekker, en de H7 aansluiting niet ging met de xenon set. Dus die H7 stekker er maar helemaal afgeknipt en de xenon set direct op de stekker gezet met 3M Scotchlok’s:
suzuki gsx-f xenon
Heel de kuip rondom te teller losgehad om erbij te kunnen, de ballast aan de rechter kant en bedrading naar links weggebundeld:
suzuki gsx-f xenon
suzuki gsx-f xenon
Lichtbeeld was erg netjes!
suzuki gsx-f xenon
En ziet er een stuk beter uit zo!
suzuki gsx-f xenon

Verder heb ik eens de pagina van mijn Home Theater bijgewerkt, eindelijk een pagina voor mijn Suzuki Ignis Sport aangemaakt, de pagina van mijn motor bijgewerkt en her en der wat nieuwe foto’s geplaatst.

Reageren is niet mogelijk.