29-05-2013 ELM327 OBDII, auto gepoetst, parkeerdeukje en nieuwe videokaart

29-05-2013 ELM327 OBDII, auto gepoetst, parkeerdeukje en nieuwe videokaart

Een aantal updates dit keer, allereerst de leukere. Vandaag een ELM327 OBDII module binnen gekregen om foutcodes en realtime informatie uit te kunnen lezen, werkt erg mooi! Zeker met de Torque app voor Android een ideaal ding.
elm327 obd II bluetooth scanner

En ik heb mijzelf alvast getrakteerd voor mijn verjaardag. In mijn computer zat nog een wat oudere Sapphire HD 4870 1GB Toxic PCI-E videokaart, die heb ik nu vervangen voor zijn grotere broer:
xfx 7870 double dissipation

En er had nog iemand weer een deur tegen mijn auto aangezet, dus die heb ik er ook maar weer uit laten halen:
harrie deukmans parkeerdeukje volvo v40
harrie deukmans parkeerdeukje volvo v40

Dan als laatste vond iemand het kennelijk grappig om zaterdagavond een vloeistof op het dak te gieten waardoor er uitgebeten plekken te zien waren…
uitbijtplek dak volvo v40
Gelukkig was ik er vrij snel achter en viel het uiteindelijk mee. Maar ik heb toch wel de nodige moeite moeten doen om het hele dak weer netjes te krijgen, uiteraard weer de hele auto mee gepakt, stond er weer goed bij. Mijn favoriete wax en sealant:
dodo juive blue velvet poorboys black hole
glans dak volvo v40
volvo v40
volvo v40
beading volvo v40
Wat ben ik blij dat het meeviel en dat hij er weer zo netjes bij staat!

Reageren is niet mogelijk.