12-05-2012 Onderdelen voor de 440

12-05-2012 Onderdelen voor de 440

Gisteren had ik al gepost dat ik vandaag een 440 op mijn werk uit elkaar zou halen voor onderdelen voor de mijne. Dat is dus vandaag ook gebeurd.

Het slachtoffer:
volvo 460

Daar heb ik mij vanmiddag goed op geamuseerd, na een middagje slopen was dit het resultaat:
volvo 460 dashboard
volvo 460 dashboard
volvo 460 dashboard.

Uiteindelijk heb ik daar heel wat spul uit gehaald. Een compleet stuk dashboard rondom de radio, binnenkant van het dashboard kastje samen met een schakelaar en lampje van dat kastje, een instaplijst, wat dopjes, klemmetjes, schakelaars en ander klein spul om de mijne weer wat completer te maken. En ik heb ook nog een vrij unieke optie te pakken kunnen krijgen, een centrale vergrendeling module met afstandsbediening.
volvo 440 onderdelen
volvo 460 centrale vergendeling afstandsbediening

Morgen maar eens wat spullen inbouwen. Wel heb ik nog even de wekelijkse wasbeurt gehouden, beide auto’s weer netjes gewassen:
volvo 440 v40

Reageren is niet mogelijk.