20-12-2011 Nieuwe xenon koplamp

20-12-2011 Nieuwe xenon koplamp

De reflectoren liggen nu bij iemand waar de bestuurderskant van word geharst, deze brokkelde namelijk af langs een zijrand. Dit was ook de kant waarvan al het glas kapot was, maar daar heb ik nu een nieuwe koplamp voor weten te vinden! Dus die reflector blijft mooi als reserve, als die nog te redden is,
xenon duals volvo s40 v40
xenon duals volvo s40 v40
xenon duals volvo s40 v40
Hoe mooi die ook is, hij gaat wel open. Er zit nu een volledig zwarte inlay in, van een Phase 2, en ik wil de zwarte inlay met chromen ring van een Phase 3 Sportsline/edition. Maar verder ben ik in 1 klap klaar met deze kant. Andere kant word gewoon opnieuw verchroomd, en dan is het een kwestie van wat klein materiaal en opbouwen maar.

Reageren is niet mogelijk.