02-10-2011 Weer wat updates

02-10-2011 Weer wat updates

Nieuwe maand en weer nieuwe updates.

Allereerst in plaats van al het nieuws met mijn auto, ook maar eens wat over mijn computer. Hiervoor had ik een nieuwe SSD besteld omdat de oude (OCZ Vertex 30Gb) toch inmiddels wel te weinig ruimte had. Dus vandaar had ik ook een Intel 320 120Gb SSD heb besteld:
Intel 320 120Gb SSD

Daarnaast waren er ook weer de nodige onderdelen voor de auto binnen. En de is koppeling vorige week vervangen, heerlijk rijden weer.

Allereerst chromen instaplijsten. Deze zitten origineel op een Phase 1, en hoewel een Phase 3 zoals ik die heb toch een hoop chroom accenten heeft, zitten deze er dus niet standaard op. Toen ze binnen waren gekomen eerst eens goed schoongemaakt:
chromen instaplijsten volvo s40 v40
De bekende voor/na foto’s:
zwarte instaplijsten volvo s40 v40
chromen instaplijsten volvo s40 v40
Zoals je ziet heb ik de auto in de tussentijd ook maar even uitgezogen.

waxon.nl
Verder had ik ook weer wat poetsdoeken besteld bij Wax On en nog wat andere middeltjes. Bij deze bestelling heb ik ook een proefdoosje wax gehad, dus ik ben eens benieuwd hoe die gaat bevallen. Eerst maar wel mijn ‘oude’ wax opgebruiken.

– Dodo Juice Mellow Yellow Wheel Cleaner Spray
– Poorboys World Wheel Sealant
– Poorboys World QD+ Quick Detailer Plus
– Mothers Wax Wheel & Jamb Drying Towel
– Autoglym Vinyl & Rubber Care
– EuroW Double Density Microfiber Towel 3 Pack
– Dodo Juice Mint Merkin
– Monello Concorso Soft Hand Applicator

waxon.nl poetsspullen

En uiteraard hierna ook maar eens even mijn auto goed gepoetst en voorzien van een nieuw wax laagje, glimt weer als een tiet!
volvo v40 gepoetst

Reageren is niet mogelijk.