28-03-2011 Nakamichi banaanpluggen

28-03-2011 Nakamichi banaanpluggen

Vorige week had ik de Nakamichi banaanpluggen binnen gekregen, maar mijn standaard adereindhulsjes van 11mm lang en met een kraag zaten niet lekker in de pluggen. Daarvoor heb ik bij Hifi Supply passende hulsjes besteld. Complimenten voor de snelle levering en fijne communicatie, top!

hifisupply
De pluggen weer gemonteerd:
nakamichi
nakamichi
En achter de speakers ingestoken:
magnat monitor 1000
En achterop de denon heb de bekende dopjes eraf gehaald om de banaanpluggen er in te kunnen steken:
denon dra-700ae
Om eerlijk te zijn had ik hier niet al te hoge verwachtingen van, maar ik hoor zeker wel verschil met de andere kabels en pluggen. Het geluid is er veel strakker en helderder door geworden.

Reageren is niet mogelijk.