Motorrit Maas en Waal – Veluwe

Motorrit Maas en Waal – Veluwe

Laatste tijd niet zo heel veel meer motor gereden, ook een motorreis afgezegd, wel ben ik vorig weekend een zaterdag het halve land doorgecrost. Eerst ’s ochtends begonnen aan een tourrit die startte in Heteren bij de mac aldaar:


Mooi door het land van Maas en Waal richting Vuren gereden, om daar bij de Goudreinet lekker te gaan lunchen:
Van daaruit besloten om met een kameraad met een RC8 de A15 op te gaan richting Arnhem, even samen uitwaaien, en dan door te gaan richting Zwolle waar ik nog een verjaardag had. Van daaruit rond een uur of 6 weer richting huis, alleen nu helemaal binnendoor via Wezep – Heerde- Vaassen – Apeldoorn zo richting Hoenderloo. Daar heerlijk gegeten en even lekker gezeten:


Blijft een prachtige plek daar, en ook nog gewoon betaalbaar en uitgebreid kunnen eten met normale porties. Van daaruit nog even een kameraad opgezocht net boven Arnhem om ’s avonds laat maar eens over de snelweg richting huis te gaan om uiteindelijk om middernacht weer eens thuis binnen te komen na een goeie 600km…

Reageren is niet mogelijk.