Motorupdate

Motorupdate

Het seizoen staat op het punt om te beginnen, als het dadelijk een keer geregend heeft en het is nog zulk lekker weer dan mag de Gixxer weer naar buiten. De laatste tijd nog 2 spulletjes verzameld die klaar lagen om ingebouwd te worden. Allereerst een bluetooth kit voor in de helm. Omdat wij allemaal met verschillende merken en types rijden, dit niet samen gaat en je eigenlijk alleen wat hebt aan een mesh systeem heb ik besloten het wat goedkoper te doen, en een simpele bluetooth set te bestellen.


Die maar eens ingebouwd, gelukkig is mijn helm voorzien van uitsparing voor een headset:Microfoon mooi naar voren, oplaadkabeltje zit aan de achterkant onder een flap van de binnenvoering. Mooi weggewerkt zo.

Dan nog een chineese X Grip besteld, hier had een motorkameraad goeie ervaringen mee en aangezien een Ram Mount zowat niet te betalen is…

Probleem met mijn huidige is dat die wat onhandig zat, te dicht op het contactslot, te laag om goed te zien en dicht is. Daardoor werd de telefoon regelmatig te warm in de zomer, met vasthangers of uitvallen tot gevolg. Daarbij gaat mijn nieuwe telefoon niet meer passen in dat hoesje. Dus zodoende:

En gemonteerd:


Voelt erg stevig en solide aan, dus ben heel benieuwd!

Reageren is niet mogelijk.