Werkbureau

Werkbureau

Een tijd geleden mijn i7 verkocht, die stond alleen maar te verstoffen op de logeerkamer. In de woonkamer had ik mijn laptop op de eettafel staan en nu was dat ook niet echt ideaal en ik mistte ook wel een werkplek zeg maar. Ik had wel mijn oude bureau weer opgebouwd, maar echt ideaal was dat niet en kwam ik alsnog ruimte te kort:

Vandaar dus het idee voor een werkbureau:


Juist, geen werkbank, geen bureau, maar een werkbureau. Een bureau gebouwd als werkbank en die tegen een stootje kan. Vandaar dus ook de keuze voor 40mm dik massief gedroogd Eiken. Niet geschaafd, dit is iets waar ik zelf mee bezig ga. Dit scheelt ook een factor 2,5 qua kostprijs van het materiaal:


In een wat handzamer formaat laten zagen:

Busje vol:


Heel veel schaven:


Verlijmen:


En dat was dag 1… Morgen verder!

Reageren is niet mogelijk.