KZ Acoustics ZST In Ears

KZ Acoustics ZST In Ears

Nadat mijn Sony In Ears overleden waren maar eens gaan kijken voor een setje goede vervangers. Ik gebruik deze veel op de fiets en ik houd wel van een goed geluid, alleen ik wilde niet het geld uitgeven wat je aan een set Shure’s of gelijkwaardig kwijt bent. Na wat zoekwerk kwam ik op het merk KZ Acoustics uit. Wordt alom veel geprezen op het internet en in reviews gelijkwaardig bevonden aan de 100+ euro in ears. Vandaar dat ik deze laatst eens besteld heb al is het om ze een kans te geven en te kijken of het ook echt wat is.


Inspelen was wel heel erg nodig, out of the box klinken ze heel vlak en niet heel veel beleving in het geluid. Ik heb ze een dag aan de laptop laten liggen en ik kan nu eindelijk zeggen dat er echt wel een goed geluid inzit! Niet overdreven veel bass maar wel een mooi laag, en heel mooi gedetailleerd geluid. Naar mijn mening kunnen ze niet tippen aan een goed setje Shure’s maar voor het geld kun je er niks van zeggen, sterker nog ik ben best wel onder de indruk! Bouwkwaliteit, afwerking, echt dik in orde.

Ik heb er wel een hard case tasje bij besteld ter bescherming met meenemen, maar dat kost ook de wereld niet. Ik denk dat ik hier veel plezier aan ga beleven!

Reageren is niet mogelijk.