27-01-2014 Suzuki Ignis Sport opgehaald

27-01-2014 Suzuki Ignis Sport opgehaald

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de laatste keer de V poetsen voordat ie weg ging:
volvo v40
volvo v40
volvo v40
volvo v40
Aangekomen bij de dealer en naast de Ignis:
suzuki ignis sport
suzuki ignis sport
De Ignis:
suzuki ignis sport
suzuki ignis sport
suzuki ignis sport
Ik met de Ignis:
suzuki ignis sport
En de eerste km’s:
suzuki ignis sport
Wat een heerlijk gevoel, ik ben verslaafd. Nu weet ik weer wat ik de laatste jaren heb gemist aan rijplezier!

Vandaag de voorruit eens aangepakt, gekleid en voorzien van Rain-X:
suzuki ignis sport rain-x
Xenon dit weekend ophalen (kameraad bouwt zijn koplampen om naar projectors waardoor zijn xenon set die ik ooit eens besteld heb weer terugkomt). Dat is wel echt iets wat ik enorm mis, ook zijn de wissers beduidend slechter als de AeroTwins, dus die komen ook. Witte knipperlichten heb ik iig al besteld. En dan sparen voor wat grotere updates.

Reageren is niet mogelijk.