28-07-2012 Updates

28-07-2012 Updates

Na een maand niks meer van mij te laten horen toch maar eens een update plaatsen met hoe het ervoor staat. Allereerst de reden waarom ik een tijdje stil ben geweest, de 440 is niet meer. Met het noodweer een paar weken terug ben ik in Duitsland in de slip geraakt en rechts en links langs de vangrail afgegaan, einde verhaal…

De V40 heeft begin deze maand nieuwe APK gehad, ondanks de licht lekkende IC en remmen die bij de volgende beurt toch echt rondom vervangen moeten worden heb alleen maar complimenten over de nette staat van de auto.

volvo v40

Ook heeft hij een nieuwe voorruit gekregen, de oude was slecht gelijmd en inmiddels voorzien van een beginnend sterretje er recht naast. Verder zaten er toch al zat pitjes in de ruit dus lekker laten vervangen door een originele (en dus sterkte dan Pilkington) Volvo ruit.

De pit:
ruit sterretje

En de nieuwe ruit:
volvo v40 voorruit
volvo v40 voorruit
Samen met een setje nieuwe Bosch Aerotwin ruitenwissers, oude zaten er net 30dkm op en waren nog prima, hebben zich super goed gehouden!

De auto had ik ook eens goed gedetailed voordat hij naar de dealer ging:
volvo v40
volvo v40 beading
En nadat de voorruit was vervangen afgelopen week weer een hoop onderdelen wezen ophalen om alles weer 100% te krijgen. De parafan was niet helemaal goed meer, ietwat verbogen en sloot niet meer goed aan, waardoor ik nu afgelopen week iedere ochtend een beslagen ruit had.

De ruitenwisser armen had ik al eens gespoten maar waren inmiddels weer lelijk, dus maar de hele boel nieuw besteld:
parafan met toebehoren volvo 40
parafan met toebehoren volvo 40
parafan met toebehoren volvo 40
Hopen dat het binnenkort weer eens een weekend goed droog is, dan kan ik de boel vervangen.

Binnen ook maar eindelijk eens de BBS velgen klaar laten maken met nieuwe banden, alleen waren de naafkapjes erg lelijk geworden. Daarvoor heb ik een setje nieuwe gekocht in Duitsland:
bbs 09.24.281 center cap

En waar ik heel erg trots op ben, 4 originele V40 dealerplaten voor mijn model V40!
volvo v40 dealerplaten

Reageren is niet mogelijk.