15-04-2012 Pioneer radio geplaatst

15-04-2012 Pioneer radio geplaatst

Vandaag bij de 440 even de radio gewisseld, er zat nu een stokoude Sony in waarvan kanalen wegvielen, daarvoor is er nu een bekende Pioneer radio van mij ingekomen. Stoort me alleen wel dat het dashboard rondom de radio niet helemaal meer netjes is, eens kijken of ik op de sloop een nette kan vinden, wat ik mij wel afvraag is hoe ik de kabel van de verwarming goed los krijg…

Maar goed, de oude Sony:
sony radio cd speler
Radio eruit, en gelukkig geen kabelbende achter het dashboard:
dashboard volvo 440
En dan mijn Pioneer DEH-6000UB erin:
pioneer deh-6000ub
De Sony speakers die erin zitten vallen me ook nog niet echt tegen, doen het best aardig. Hopelijk blijft alles het goed doen zo, en dan van het voorjaar maar eens kijken naar een ander stuk dash rond de radio.

Reageren is niet mogelijk.