05-12-2010 Updates Joopiesplace

05-12-2010 Updates Joopiesplace

Misschien viel het sommigen al op, maar veel dingen zijn niet zichtbaar, maar zorgen toch wel voor veranderingen op de website. Zo heb ik weer de nodige verbeteringen gemaakt aan de broncode van Joopiesplace, en is er een nieuwe gedeelte bijgekomen: nieuws. Dit is een soort van weblog/nieuws gedeelte waar ik het een en ander bijhoud qua veranderingen en updates en andere leuke nieuwtjes of informatie. Ook word er nu op de frontpage standaard 1 laatst nieuws item weergegeven. Allemaal leuke dingen (vind ik dan), en wat andere wijzigingen maakt dat de site net even wat beter werkt. Ook moet alles nu in Internet Explorer net zo goed werken als in alle andere browsers.

Hopelijk bevalt het en zitten er niet meer teveel fouten in deze website.

Reageren is niet mogelijk.