03-12-2010 Koeling en bekabeling

03-12-2010 Koeling en bekabeling

Daarnet voor een kennis begonnen met het opnieuw bekabelen van zijn computer. Is al een wat ouder beestje maar voor die tijd heeft hij er toch wel een hoop geld in zitten. Alle koeling is van Zalman, videokaart is passief gekoeld met een Zalman koeler, speciale kabels, etc. Aangezien ik best wel een pietje precies ben met bekabeling en ik bij mijn pc al een hoop moeite heb gedaan om alles te verstoppen, ben ik aan deze computer begonnen.

Hoe het startte nadat ik de airduct en fan van de cpu al had losgehaald (vanwege de stof):
cablemanagement

Toen begonnen met een hoop kabels naar achteren te leiden en daar weg te werken:
cablemanagement
Van de kabels voorin een kabelboompje gemaakt:
cablemanagement
cablemanagement
En dit is het eindresultaat:
cablemanagement
Helaas was er niet veel anders meer mogelijk, puur vanwege ruimtegebrek eigenlijk. Maar toch ben ik erg tevreden ermee hoe het er nu uitziet!

Dan als voorbeeld mijn computer:
cablemanagement

Reageren is niet mogelijk.